Kategorier
Loggbok

The game is on!

The game is on!

Sådär, en ny webbplats för Trollhättans poesifestival är skapad. På bloggen kommer vi att tipsa om böcker, författarskap och arbetet med festivalen. För närvarande håller vi på att sätta programmet för festivalen 2017. Några bokningar är gjorda, ytterligare några är på gång och idéarbetet pågår för fulla muggar. I år vill vi att poesifestivalen tar plats i staden på ett tydligare sätt än tidigare år. Det innebär bland annat att vi kommer genomföra arrangemang på Trollhättans stadsbibliotek, Konsthallen och i vanlig ordning på Kulturbaren i Folkets hus. Med andra ord, the game is on!

Några avslutande lästips:

Sekvenser mot Omega av Göran Sonnevi. Läs mer här >>

Rosor skador av Jenny Tunedal, som kommer till festivalen. Läs mer här >>

Dikter 2014 av Theis Örntoft, i översättning av Victor Malm. Läs mer här >>

Vädret av Lisa Robertson, i översättning av Niclas Nilsson. Läs mer här >>

Vi hörs
/Johan Lindblom